پیام رئیس پردیس پیام رئیس پردیس بین المللی کیش

| تاریخ ارسال: 1401/2/25 |
تربیت نیروی متخصص، کارآمد، خلاق و دارای مهارت و توانمندی به همراه اخلاق و تعهد حرفه­‌ای در رشته ها و عرصه های مختلف همواره از اهداف اصلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان مادر دانشگاههای صنعتی کشور بوده و می‌باشد.
از این رو نه تنها همه ساله دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرای نخبگان  نوجوانانی هست که پس از پایان دوره تحصیلی متوسطه به دنبال کسب تحصیلات عالی دانشگاهی برای تحقق موفقیت آینده خود می‌باشند، بلکه در پردیس بین المللی کیش مفتخر هستیم که میزبان متخصصین، صاحبنظران و مدیران فعال در صنایع، سازمانها و شرکتهای خصوصی و دولتی باشیم که در تلاش برای بهبود و اعتلای سازمان خود می­‌باشند.
در پردیس بین المللی کیش ما به دنبال مهارت افزایی و به روز کردن دانش فنی عزیزان شاغل در صنایع گوناگون هستیم تا با ارتقای توانمندیهای افراد و نیروی انسانی، در پیشرفت و افزایش بهره ­وری سازمانها و ادارات و شرکتها وظیفه ذاتی خود به عنوان دانشگاه را ایفا نماییم.
آرزو داریم که با استفاده از دانش و تخصص اساتید دانشگاه به همراه امکانات و تسهیلات موجود در پردیس کیش در کنار انگیزه، تلاش و پشتکار شما دانشجویان عزیز نظاره‌­گر رشد و پیشرفت و اعتلای کشور عزیز خود ایران باشیم.